45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

Оддели

Неонатологија

Одделот за Неонатологија ги нуди најсовремените услови за третман на здрави новородени и полуинтензивна нега, кои вклучуваат употреба на врвна медицинска опрема како и едуциран персонал. Во одделот се спроведува…

Прочитај повеќе

Гинекологија и акушерство

Гинеколошкиот преглед и дијагностика опфаќа збир на медицински техники, постапки, анализи и интервенции со цел дијагностицирање и третирање на одредени заболувања. Во Болница „Плодност“ гинеколошките и акушерските услуги се вршат…

Прочитај повеќе

ИВФ (IVF-ICSI-IMSI-MAKS)

Одделот за асистирана репродукција во Болница „Плодност“ располага со врвен стручен тим и најсовремена опрема по последните светски стандарди. Со години наназад ИВФ одделот е лидер со најголем процент на…

Прочитај повеќе

Оперативен блок

Оперативниот оддел во Болница „Плодност“ се состои од две најсовремено опремени операциони сали и една сала за интервенции во состав на дневната болница. Оперативните сали имаат можност за директно пренесување…

Прочитај повеќе

ОАРИЛ

Тимската работа е главна карактеристика на ОАРИЛ во Болница „Плодност“ и нуди најсовремени и висококвалитетни анестезиолошки услуги, употребувајќи најсовремена апаратура од познати светски произведители. Одделот обезбедува 24/7 часовна специјалистичка дејност,…

Прочитај повеќе

Рентген дијагностика

Одделот за рентген дијагностика при Болница „Плодност“ користејќи  најсовремена апаратура, реализира повеќе видови на рентгенски прегледи, мамографија и ултрасонографски прегледи (ЕХО). Одделот за рентген дијагностика ги нуди следните услуги: Нативни…

Прочитај повеќе