Оддели

Врвна, висококвалитетна, дијагностичко-терапевтска, радиолошка и лабораториска здраствена услуга базирана на најновите медицински достигнувања, со најсовремена апаратура, во согласност со етичкиот кодекс.

Plodnost 0129 Img 3908
Plodnost 0009 Img 1474
Plodnost 0178 Img 3585
Plodnost 0176 Img 3595
Plodnost 0003 Img 1675
Plodnost 0006 Img 1617
Plodnost 0008 Img 1575
Plodnost 0005 Img 1625
Plodnost 0147 Img 3791
Plodnost 0177 Img 3593

Неонатологија


Одделот за Неонатологија ги нуди најсовремените услови за третман на здрави новородени и полуинтензивна нега, кои вклучуваат употреба на врвна медицинска опрема како и едуциран персонал. Во одделот се спроведува системот мајка/дете (rooming in).


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Гинекологија и Акушерство


Гинеколошкиот преглед и дијагностика опфаќа збир на медицински техники, постапки, анализи и интервенции со цел дијагностицирање и третирање на одредени заболувања. Во Болница „Плодност“ гинеколошките и акушерските услуги се вршат од страна на 7 врвни доктори специјалисти, кои при секојдневните прегледи, операции и раѓања користат најсовремена медицинска опрема.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИВФ (IVF-ICSI-IMSI-MAKS)


Одделот за асистирана репродукција во Болница „Плодност“ располага со врвен стручен тим и најсовремена опрема по последните светски стандарди. Со години наназад ИВФ одделот е лидер со најголем процент на успешност во ИВФ(IVF) процедурите не само во регионот, туку и во светски рамки, кои бележат над 50% успешност во постапките.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Оперативен Блок


Оперативниот оддел во Болница „Плодност“ се состои од две најсовремено опремени операциони сали и една сала за интервенции во состав на дневната болница.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ


READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ОАРИЛ


Тимската работа е главна карактеристика на ОАРИЛ во Болница „Плодност“ и нуди најсовремени и висококвалитетни анестезиолошки услуги, употребувајќи најсовремена апаратура од познати светски произведители. Одделот обезбедува 24/7 часовна специјалистичка дејност, според највисоките стандарди (ASA, ESA, ESRA).


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Рентген Дијагностика


Одделот за рентген дијагностика при Болница „Плодност“ користејќи најсовремена апаратура, реализира повеќе видови на рентгенски прегледи, мамографија и ултрасонографски прегледи (ЕХО).


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Биохемиска Лабораторија


Ентузијазмот, вербата во успехот и фокусирањето кон иднината се клучот за успехот во нашата специјалистичка дијагностичка лабораторија, која е во чекор со светските трендови и нуди комплетна лабораториска дијагностика од високо стручни и специјализирани кадри и најсовремена опрема.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Ординација по педијатрија "Св. Стилијан"


Во состав на Болница „Плодност“ работи и педијатриската амбуланта „Св. Стилијан“, која е секогаш достапна за преглед на Вашето дете. Педијатриското одделение се состои од амбулантен дел за преглед на деца од било која возраст, во кој ќе Ве дочека љубезниот медицински персонал.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ


READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Лабораторијата за Молекуларна Дијагностика


Лабораторијата за молекуларна дијагностика при ПЗУ Плодност нуди поголем број на молекуларно-билошки техники кои опфаќаат докажување, анализирање и детекција на присуство или отсуство на одредени причинители на болест ( бактериски и вирусни инфекции), рана детекција на болести ( присуство или отсуство на мутации поврзани со одредено генетско заболување) и генетски состојби.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Амбуланта и Дневна Болница


Болница „Плодност“ располага со 4 Амбуланти во кои што се вршат секојдневни гинеколошки прегледи од страна на докторите врз пациентите. Амбулантите се опремени со најнова технологија, која вклучува и најсовремени апарати за 4Д ехо дијагностика.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
READ MORE
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ


ДОБИЈТЕ ВИСТИНСКА МЕДИЦИНСКА НЕГА

Закажи термин за преглед

Можете да закажете, откажете или промените термин за преглед исклучиво преку нашите оператори или е-пошта

294346_191760150890184_1263826_n

КОНТАКТ ЦЕНТАР

+389 (0)47 208 880


АДРЕСА

ул.Асном бр.9
Битола, С. Македонија  Име

  E-пошта

  Телефонски Број

  за преглед

  Изберете дата

  Порака  Plodonost Logo

  ПЗУ Болница Плодност
  Plodonost Logo

  ПЗУ Болница Плодност  Контакт


  Закажи Преглед

  Администрација Работно Време

  ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
  САБ 08:00 – 13:00

  Ординација по Педијатрија

  Педијатрија Работно Време

  ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
  САБ-НЕД Затворено


  Локација

  lokacija-plodnost

  Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

  ©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

  mk_MK