ИН ВИТРО ФЕРТИЛИЗАЦИЈА (ИВФ)

Лидер за ИВФ
Стапка на успешност 54%

Лидер за Инвитро оплодување со 53.76% успешност во постапките.
ИВФ лабораторијата е предводенa од тим на врвни експерти кои ги имплементираат последните светски методи во полето на репродуктивната медицина.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕКОНТАКТ


ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Породување
во вода

Породување во вода eдинствено во нашата државата се изведува само во Болница Плодност. Природното породување во вода е најновиот метод што денешната медицина може да го понуди сe со цел за олеснување на целиот процес и што побезболно искуство при породувањето како за мајката така и за новороденчето Повеќе од 100 породувања во вода за 1 година.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД


НЕОНАТОЛОГИЈА

Беспрекорна грижа
за Вашите најмили

Најсовремените услови за третман на здрави новородени и полуинтензивна нега, кои вклучуваат употреба на врвна медицинска опрема како и едуциран персонал. Во одделот се спроведува системот мајка/дете (rooming in). 10 години - 6500 новороденчиња

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕКОНТАКТ


ОПЕРАТИВЕН БЛОК

Најсложени
Операции

Хируршкиот оддел е составен од тим на врвни хирурзи во областа на лапароскопските интервенции во гинекологијата и акушерството. Денес, за нас, класичните операции се веќе оддамна минато и 90% од операциите се изведуваат лапароскопски. Над 6250 изведени операции.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД


ИН ВИТРО ФЕРТИЛИЗАЦИЈА (ИВФ)

Најсовремена
Опрема

Одделот за асистирана репродукција располага со врвен стручен тим и најсовремена опрема по последните светски стандарди.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД


КОВИД-19 ТЕСТ ЦЕНТАР

КОВИД-19
Анкетен Лист


ПРЕВЗЕМИ ТУКАКОНТАКТ

IVF

ЖЕЛБА ЗА ПОТОМСТВО

Ин Витро Фертилизација


Нашата мисија продолжува и понатаму да останеме лидер во областа на гинекологијата и асистирана хумана репродукција. Место каде вашите желби стануваат реалност!


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Surgery

ЕКСПЕРТИЗА И УСПЕШНОСТ

Лапароскопски Операции


90% од нашите операции ги изведуваме преку лапароскопија, каде што, целата постапка вклучува помали рани и времето на опоравување се скратува со помала болка за пациентите.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Water Birth

ЕДИНСТВЕНО КАЈ НАС

Породување во вода


Породувањето за мајката и за новороденчето со оваа метода носи голем број предности, кај мајката се намалуваат родилните болки, кои траат пократко и се поефективни.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Plodonost

24/7 ДЕЖУРНА СЛУЖБА

+389 47 208 880


ЛОКАЦИЈА

ул.Асном бр.9
Битола, Северна Македонија


ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Грижата за Вас и Вашето бебе е од најголема важност за нас.


ЗАПОЗНАЈТЕ ГО НАШИОТ ТИМ

Пионер во
лапароскопската хирургија

Прим. Д-р Таше Трпчевски изведено преку 5000 лапароскопски и хистероскопски операции. Пионер е во лапароскопската хирургија во Македонија- 1995 год за прв пат ја воведува во нашата држава оперативната лапароскопија како метода за третман на хуманата репродукција и сите видови на заболувања на гениталните органи

ПРИМ. Д-Р ТАШЕ ТРПЧЕВСКИ

Директор

ЕКСПЕРТСКИ ТИМ

Стручен кадар кој континуирано се едуцира и доусовршува според светските трендови, во мотивирана средина каде што пациентот е во центарот на вниманието, ние нудиме здрава иднина на жената и нејзиното потомство.


ВРВНА УСЛУГА

Врвна, висококвалитетна, дијагностичко-терапевтска, радиолошка и лабораториска здраствена услуга базирана на најновите медицински достигнувања, со најсовремена апаратура, во согласност со етичкиот кодекс.


Dr Hristijan Trpchevski

ГИНЕКОЛОГ

Д-р Христијан Трпчевски

Специјалист Гинеколог Акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Vladimir-Popovski

ГИНЕКОЛОГ

Д-р Владимир Поповски

Специјалист Гинеколог Акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Blagojche-Obednikovski

ГИНЕКОЛОГ

Д-р Благојче Обедниковски

Специјалист Гинеколог Акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Kristinka-Pajakovska

ГИНЕКОЛОГ

Д-р Кристинка Пајаковска

Специјалист Гинеколог Акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ

Како можеме
да Помогнеме

Врвна, висококвалитетна, дијагностичко-терапевтска, радиолошка и лабораториска здраствена услуга базирана на најновите медицински достигнувања, со најсовремена апаратура, во согласност со етичкиот кодекс.

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Консултација со доктор

Изберете го докторот кај којшто сакате да закажете термин за преглед.

Асистирана Репродукција ИВФ

Започнете го Вашата ИВФ приказна со тим од експерти посветени да го реализирате Вашиот сон и да станете родители.


Оддел за Неонатологија

Грижата за Вас и Вашето бебе е од најголема важност за нас.


Ординација по Педијатрија

Педијатриското одделение се состои од амбулантен дел за преглед на деца од било која возраст.


ДОБАР ЗБОР ЗНАЧИ МНОГУ

Сведоштва од пациенти

Вашата приказна е секогаш најдобриот совет за другите. Еве некои од нашите…

New Born babies

Докторе, само да ве известам дека како плод на Вашата работа се породив со близнаци, момче и девојче, и ви благодарам за тоа. Поздрав од Србија


ДУНЊА и ВЕЉКО С.

Сведоштва

New Born babies

Ова е нашата неверојатна успешна приказна за ИВФ: 1 лапароскопска операција, 2 процедури за ИВФ, 3 процедури за ИВФ и 8 години трпение од мама и тато, Д-р Таше и неговиот одличен тим, нашите ангели девојчиња дојдоа на светот 💙 не знаеме како да ви се заблагодарам доволно!


МАМА и ТАТО

Сведоштва

Elena

Докторе пред сѐ да сте ми здрави и живи, 2 пати ми го спасивте животот, а сега и уште еден живот ми подаривте 💙 Денес се роди Петар во 12:30 часот по природен пат и се во најдобар ред. Ми фалевте многу од срце само да знаете! Поздрав до сите вас, сите колеги 🤗 А ние се гледаме за брзо за второ (имаме 5 ембриони замрзнати 😂 )


ЕЛЕНА П.

Сведоштва

Sweden

Д-р Таше, јас сум ваша пациентка од Шведска. Би сакал да ве информирам дека родив прекрасно момче Стефан овде во Стокхолм. Благодарност до вас и неверојатниот тим на Плодност.


Н.Д

Сведоштва

Најнови Објави

Најнови објави од Болница Плодност

Home
30 август 2022

На овој начин се мапираат лимфните жлезди и се одредува стадиумот на болеста.

Home
11 август 2022

Лапароскопско поткренување на матката кај млада жена на 30 години со субтотален пролапс на матката

Home
26 јули 2022

Применивме нова техника на лапароскопско подигнување на вагината за пектинеалниот лигамент на внатрешната страна на пубичната коска во абдоменот. Ова е нова техника, многу подобра од т.н. сакропексија.

ДОБИЈТЕ ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пријави се за
периодичен магазин

Пријавете се за периодичен магазин за да ги добивате сите нови понуди и попусти од Болница Плодност. Попустите важат само за нашите претплатници на магазинот.


  Работно Време

  Болница Плодност е приватна болница и работи 24/7, меѓутоа за повеќе информации или закажување на термин, обратете се кај нашите оператори.


  АДМИНИСТРАЦИЈА

  Работно Време
  ПОН – ПЕТ: 08:00 – 19:00
  САБ: 08:00-13:00


  КОНТАКТ ЦЕНТАР

  +389 (0)47 208 880
  +389 (0)75 472 503


  ПЕДИЈАТРИЈА

  Работно Време
  ПОН – ПЕТ: 08:00 – 13:30
  САБ – НЕД: ЗАТВОРЕНО


  КОНТАКТ ЦЕНТАР

  +389 (0)47 208 886


  АДРЕСА

  ул. Асном бр.9
  Битола, Северна Македонија


  ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

  Кликни тука да закажете преглед кај доктор.  Plodonost Logo

  ПЗУ Болница Плодност
  Plodonost Logo

  ПЗУ Болница Плодност  Контакт


  Закажи Преглед

  Администрација Работно Време

  ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
  САБ 08:00 – 13:00

  Ординација по Педијатрија

  Педијатрија Работно Време

  ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
  САБ-НЕД Затворено


  Локација

  lokacija-plodnost

  Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

  © 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

  mk_MK