45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

Доктори

д-р Маргарита Камбовска

Образование:

– Медицински факултет Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје
– Медицински факултет Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје – специјализација по педијатрија

Работно искуство:

– СМУ „Јован Калаузи“ Битола
– ПЗУ „Др. Вангел“
– ПЗУ специјална болница по гинекологија и акушерство „Плодност“ Битола

Телефон за контакт: 047 208 880

info@plodnost.com.mk