45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

Контакт

Контакт

Вашите прашања, сугестии и критики можете да ги испратите на следната форма:

Loading...

Болница ПЛОДНОСТ Битола

Асном бр.9, 7000 Битола, Р.Македонија

Телефон :+389 47 208 880

Факс :+389 47 208 883