45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

“Примена на роботиката во современата медицина” 🦾 предводено од гинеколог Д-р Синиша Трпчевски

Видео 🎦 од онлајн предавањето на тема “Примена на роботиката во современата медицина” 🦾предводено од гинеколог Д-р Синиша Трпчевски, од “Болница Плодност” Битола и “Klinikum Wels-Grieskirchen” Австрија заедно со ЕМСА Македонија е прикачено на нашиот профил Плодност Youtube и IgTV.

На ова предавање се зборуваше за роботиката во гинекологија со видео приказ од функционирањето на роботот каде што Д-р. Синиша Трпчевски како најмлад гинеколог од Европа кој што работи со ДаВинчи роботска хирургија ги споделуваше своите искуства и знаења од оваа област.