45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

 • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

Намалување на цените на COVID-19

НАМАЛУВАЊЕ НА ЦЕНИТЕ НА COVID-19❗
Имајќи ја во предвид моменталната состојба и моќта на пациентите во време на COVID-19 пандемијата, ние се солидаризираме со нашите пациенти и нудиме дополнителен попуст за изведување на PCR тест за присуство на SARS CoV-2.

 • ИМУНОЛОШКИ ТЕСТ – поединечно само за lgM или IgG antitela
  Цена 1000ден.
 • ИМУНОЛОШКИ ТЕСТ за концентрација на : IgM антитела и lgG антитела кон SARS-CoV-2  
  Цена 1700ден
 • REAL TIME PCR ТЕСТ за COVID-19
  Намалена цена: 2.500 ден за една особа
  Фамилијарен пакет за две особи 2.400ден. (по особа); за три особи 2.300 ден. (по особа); за четири особи 2.200ден. (по особа)
 • КОМБИНИРАН ТЕСТ:
  Молекуларна PCR  детекција на SARS-CoV-/Covid-19/ i Influenza A+B за сите оние кои сакаат да дознаат дали имаат Covid-19  или сезонски грип.
  Цена 3000ден.
 • ЦЕЛОСЕН ТЕСТ ПАКЕТ:
  Молекуларен+имунолошки тест за вкупна концентрација на антитела.
  Цена 3500 ден.

При посетата на лабораторијата за тест за Covid-19 задолжително ќе треба да се пополни прашалник, превземете го од нашата веб страница.

РЕЗУЛТАТИТЕ ОД БОЛНИЦА ПЛОДНОСТ, МОЛЕКУЛАРНА ЛАБОРАТОРИЈА СЕ ВАЛИДНИ И ПРИЗНАЕНИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО И ЌЕ ВЛЕЗАТ ВО КОВИД СТАТИСТИКАТА НА ПРИЈАВЕНИТЕ СЛУЧАЕВИ ВО НАШАТА ДРЖАВА.РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ВАЛИДНИ И ЗА ПАТУВАЊЕ ВО СТРАНСТВОЗакажување на тел 076 208 880

*Тестовите се сертифицирани и признати за патување во странство.

Закажете термин на 👉 047/208-883 и 076/208-880