Видеа

Најуспешна и најхумана сестра - Мерлинда Драла

Интервју на г.с Мерлинда Драла - албански

Болница ПЛОДНОСТ Битола - ИВФ Центар

Болница ПЛОДНОСТ Битола - Лапароскопија

Болница ПЛОДНОСТ Битола - Оддел за акушерство

Болница ПЛОДНОСТ Битола

НОВ ЖИВОТ - Симона од Р.Србија

Интервју со Д-р Таше Трпчевски - АКТУЕЛ ТВ ТЕРА

Hysteroscopic septum resection of complete septate uterus with two cervical ostia case report

Гостување на др.Таше Трпчевски во емисијата Огледало на здравјето на Алсат-М

Дијагностички можности на современите ултразвучни апарати во гинекологијата и акушерството

Инвазивни дијагностички методи во гинекологијата и акушерството

Ризично новородено

Медицински скрининг со посебен осврт на неонатален скрининг

Примена на репродуктивната хирургија во ерата на Ин-витро оплодувањето

Лабораториски анализи во бременост