ИВФ Стории

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 38год., 13год. во брак. Трето ИВФ, првото неуспешно,...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 39год. Извршува второ ИВФ, прво кај нас. Со...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката е 8год во брак. Има 31год. Ова и е...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 36год., од кои 8год. во брак. Има 3...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има само 21год., 3год. во брак. Тежок ПЦO синдром/PCO...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 32год, од кои 4год. во брак. Машки фактор....
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентка има 30год. од кои 8год. во брак. Пред 4год....
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 35год. После 14год. талкање на повеќе места кај...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката е на 30год. возраст. Две години во брак со...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентка има 37год, 8год. во брак. Машки фактор. Предходен обид...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентка која е многу млада, има 21год., 4год. во брак....
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 24год. од кои само 3год. во брак. Тежок...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Прочитајте ја приказната која ќе ве потресе. Некогаш и соновите...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката е од Србија, Прешево и има 38год., од кои...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 31год., омажена од 17год. Значи 14год. неплодност. Втор...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентка која има 35год, 8год. во брак која е бремена...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 42год. Прво ИВФ идиопатски стерилитет (од непознати причини)....
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 31год. Само 2год. во брак. Затворени и оштетени...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката доаѓа од Албанија. Тежок машки фактор, 31год, од кои...
Прочитај сторија

Успешна ИВФ сторија

Пациентката има 32год., неплодност лечи 6 години со конзервативна терапија...
Прочитај сторија