500-тиот член на нашето семејство Плодност

500-тиот член на нашето семејство Плодност

Во Болница „Плодност“ денес на свет дојде 500-тиот член на нашето семејство. Ако на почетокот пред 6 години годишната бројка на новородени беше 220, годинава 500-тото новороденче го дочекавме на 28 ноември.

Се надеваме дека до крајот на годинава бројот на новородени во нашата болница ќе надмине 550 бебиња. Нашата радост за постојаното зголемување на бројот на бебиња во „Плодност“ нема крај.....бидете и Вие дел од семејството на Болница „Плодност“, реализирајте го Вашиот сон и донесете го на свет Вашето новороденче во прекрасните услови, заедно со најдобриот персонал, во Болница „Плодност“.

Болница Плодност Битола