5 новороденчиња од ИВФ

5 новороденчиња од ИВФ

На големо задоволство во нашата болница во последните три дена се родија 5 здрави новороденчиња, две двојки и едно новороденче. Сите новороденчиња се зачнати по пат на ИВФ (вештачко оплодување). Новороденчињата се во одлична здравствена состојба и кондиција. Им посакуваме среќно и безгрижно детство.

Болница Плодност Битола