Школа за трудници - нова група (јануари 2012)

Почитувани,
сакаме да ве известиме дека на 28ми јануари 2012 (сабота) во 18ч. започнува со часови новата група на трудници.

Контакт телефон - 047 208 880; 047 208 881

Лице за контакт с.Ребека 075 436 446

Болница Плодност Битола