Семинар во Салзбург, Аустрија

Семинар во Салзбург, Аустрија

Д-р.Маргарита Камбовска од Болница Плодност семинар за педијатри кој се одржа во Салзбург, Аустрија. Со учеството (предавањето) д-р.Камбовска доби сертификат за педијатарска неврологијата.

Болница Плодност Битола