Св.Никола бериќетен и за Болница Плодност

Св.Никола бериќетен и за Болница Плодност

На 19ти Декември 2011 (понеделник) на православниот празник Св.Никола, се породи пациентка од Свети Николе, роди машко дете кое ќе се вика Никола. Исто така на свет беа родени Никола, Марија и Софија. Навистина овој ден е бериќетен како за Болница Плодност, така и за родилките за донесување на свет здрави новороденчиња.

Фотографиите покажуваат се!

Болница Плодност Битола