Промотивно БЕСПЛАТНА школа за трудници

Психофизичка подготовка на трудници со итерактивна едукација, техника на дишење и вежби, подготовка за доење, нега и хигиена на новороденото.

Термин по договор.

Контакт телефон - 047 208 880; 047 208 881;

Лице за контакт с.Ребека 070 630 171

Uncategorized @mk, Болница Плодност Битола