Предавање на др.Таше Трпчевски во Скопје

Предавање на др.Таше Трпчевски во Скопје

Предавање на др.Таше Трпчевски во Скопје на тема "Нашите искуства со ИВФ постапките"

Секцијата беше организирана од страна на Здружението за БПО - хумана репродукција на Македонија.

Презентирани се резултатите од 10 годишното искуство во примената на оваа метода и според статистиката за процентуална успешност на ИВФ постапките за оплодување Болница Плодност е на прво место во Македонија.

Галерија од настанот:

Болница Плодност Битола