Предавање на др.Таше во Прилеп

Предавање на др.Таше во Прилеп

Почитувани,

сакаме да ве известиме дека др.Таше Трпчевски на 27.09.2013г. со почеток во 19:30ч. во Домот на културата - Марко Цепенков во Прилеп, ќе одржи предавање на тема "Ин-Витро оплодување. Наша уметност за правење бебиња".

19

 

На предавањето ќе се изнесуваат искуства од примената на ин-витро постапките кои се извршуваат во Болница Плодност во Битола, постапка со која што се добиени над 700 бебиња.

Ве очекуваме.

Болница Плодност Битола