Првото бебе во Битола во новата 2015 се роди во Болница Плодност

Првото бебе во Битола во новата 2015 се роди во Болница Плодност

Марко, роден во 00:03, со спонтано породување, 3500г. тежина и 51cm должина и во одлична кондиција.

Второто бебе (женско) се роди во 10:20ч., со царски рез заради хитна медицинска индикација, 3500г. и 49cm должина, во одлична кондиција.

Родилките ги посети и градоначалникот др.Владимир Талевски и им посака бериќетна година, многу здравје и среќа да ги пратат нив и нивните семејства.

Да се здрави и живи и да имаат многу среќа во животот.

Погледнете ја галеријата со клик на Прочитај Повеќе ...

Болница Плодност Битола