Првите бебиња родени во новата година

Првите бебиња родени во новата година

На 1ви Јануари 2012 (недела) на Нова Година, се родени четири прекрасни бебиња, што навестува дека ќе имаме бериќетна и плодна година. На свет беа родени Теодор, Матеја, Христијан и Стефан. Сите новороденчиња се здрави и во одлична состојба.

Фотографиите покажуваат се!

Болница Плодност Битола