НОВО! Офис хистероскопија

НОВО! Офис хистероскопија

Офис хистероскопијата претставува дијагностика на разни промени во шуплината на матката. Оваа метода е безболна и многу корисна. Секоја жена која што има проблеми со матката потребно е да се изврши оваа дијагностичка интервенција.

Инструменти кои се употребуваат при офис хистероскопијата

instrumenti

За повеќе информации и закажување на термин обратете се на телефоните:

+389 47 208 880

+389 47 208 881

Болница Плодност Битола