Новороденче од замрзнат ембрион

Новороденче од замрзнат ембрион

На големо задоволство на сите вработени во Болница Плодност Битола, како и на неговите родители, денес на свет дојде новороденче од замрзнат ембрион во нашата болница.

Машко бебе, РТМ 3480/52, во одлична кондиција.

Ова е трето новороденче добиено од замрзнат ембрион од кога постои IVF центарот на Плодност од Битола.

Замрзнатите ембриони се зачувуваат со посебна постапка и големо внимание во нашата CRYO Лабораторија.

552411f9-2de2-482b-f039-d5a79c409e8d eight_cell

Болница Плодност Битола