НОВИ цени за спонтано породување и породување со царски рез

НОВИ цени за спонтано породување и породување со царски рез

НОВО !!! НОВО !!! НОВО !!!
Нови цени за спонтано породување и породување со царски рез во Болница Плодност Битола

ЗА СИТЕ ПАЦИЕНТКИ

Спонтано породување
35000ден.

со вклучени 3 болнички денови

Во цената не се вклучува:

- Епидурална анестезија за безболно породување - 9000ден.

- Евентуалната употреба на крв и крвни деривати.

- Други дополнителни клинички и лабораториски изледувања.

Породување со царски рез
62500ден.

со вклучени 5 болнички денови

Во цената не се вклучува:

- Евентуалната употреба на крв и крвни деривати.

- Други дополнителни клинички и лабораториски изледувања.

Закажете на телефоните:

+389 47 208 880 и +389 47 208 881

Болница Плодност, место каде вашите желби ќе станат реалност!

popust_za_porogaj

Болница Плодност Битола