Мамографско снимање со 50% попуст

Мамографско снимање со 50% попуст

Болница Плодност - Hospital Plodnost се грижи за Вашите дојки, дали и Вие се грижите за нив и Вашето здравје?

Во октомври, месец за борба против рак на дојка само во Болница Плодност МАМОГРАФИЈА со 50% попуст - 500ден.

Мамографско снимање од 11:00 до 13:00 часот од понеделник до петок.

Закажување на телефоните +389 47 208 880; +389 75 472 503.

Болница Плодност Битола