Значењето на дијагностичката лабораторија во мониторингот на ин-витро фертилизацијата (ИВФ цикусите)

Значењето на дијагностичката лабораторија во мониторингот на ин-витро фертилизацијата (ИВФ цикусите)

На 12.12.14г. (петок) со почеток во 12ч. во Хотел-Ресторан ПРЕМИЕР Битола се одржа стручен состанок организиран од Македонското здружение за медицинска биохемија и лабораториска медицина.

На состанокот, др.Таше Трпчевски одржа предавање пред присутните на тема: Значењето на дијагностичката лабораторија во мониторингот на ин-витро фертилизацијата (ИВФ цикусите).

Uncategorized @mk