Едукативни сесии за рак на дојка поддржани од Болница Плодност Битола

Едукативни сесии за рак на дојка поддржани од Болница Плодност Битола

Болница Плодност Битола ве поканува на едукативни сесии за рак на дојка:
- Прилеп, 20.11.2012(вторник) од 16.00-17.30 ч. Стара Општинска Сала, Прилеп
- Битола, 20.11.2012(вторник) од 18.30-20.00 ч. Мала Сала на центар за култура, Битола.

На предавањата своја презентација ќе имаат :

Г-ѓа Биба Додева - Претседател на Здружението за борба против рак - "Борка за секој нов ден"
Д-р Александар Ристески- специјалист -радиолог, Општа клиничка болница "Борка Талески", Прилеп
Д-р Наде Петановска - специјалист-радиолог, Прва приватна општа болница РЕМЕДИКА,Скопје
Сите кои се заинтересирани може да присуствуваат.

Оваа иницијатива е поддржана од Болница ПЛОДНОСТ Битола.

Поради тоа Болница ПЛОДНОСТ Битола додели вкупно 10 ваучери (и дополнителни 5 ваучери од организаторот) за бесплатно ехо на дојка и мамографија на најбрзите 15 прилепчанки кои притиснаа LIKE на нашиот пост на нашата фан страна на социјалната мрежа Facebook.

Им честитаме на добитниците.

Болница Плодност Битола