Една година Болница Плодност Битола

Една година Болница Плодност Битола

Една година Болница Плодност Битола.

Една година грижа за пациентите во најсовремени услови.

Една година успешна работа.

13000 прегледи, 590 операции, 216 породувања, 299 ин-витро постапки, 1600 интервенции ...

Но ние не запираме тука. Досегашните успеси се само еден поттик за продолжување и достигнување на уште подобри резултати.

edna_godina_plodnost_bitola

Тоа се темели на одлично обучениот кадар со кој располага нашата болница, како и високата технологија која е единствена во регионот.

Потврда за тоа се сите наши среќни пациенти кои се задоволни од нашите услуги.

Ви благодариме на довербата!

 

Од тимот на Болница Плодност Битола.

 

 

Болница Плодност Битола