др.Таше Трпчевски: Ние се етаблиравме како бренд во Македонија и регионот

др.Таше Трпчевски: Ние се етаблиравме како бренд во Македонија и регионот

др.Таше Трпчевски во емисијата Директно на Тера телевизија. Се разговараше за актуелните состојби во здравството, гинекологијата и хуманата репродукција.

За повеќе погледнете го следното видео.

Болница Плодност Битола