Две двојки за два дена

Две двојки за два дена

Во нашата болница во предходните два дена се родија две двојки, итоа три машки и едно женско новороденче.

Новороденчињата се во одлична состојба.

Ова е доказ дека нашиот Центар за хумана асистирана репродукција успешно работи и дава одлични резултати.

??????????

??????????

Болница Плодност Битола