Дали сакате вашето дете да не почуствува болка при ставање на инекции или инфузии?

Дали сакате вашето дете да не почуствува болка при ставање на инекции или инфузии?

Дали сакате вашето дете да не почуствува болка при ставање на инекции или инфузии?

Специјалната болница ПЛОДНОСТ Битола ви нуди безболна апликација на лекови, мускулно или интравенски, како и безболно земање на крв кај деца и бебиња.

Закажување на прегледи на телефоните - 047 208 880; 047 208 881;

Болница Плодност Битола