Гостување на меѓународниот симпозиум во Белград, Р.Србија

Гостување на меѓународниот симпозиум во Белград, Р.Србија

Болница Плодност со предавање и постер презентација на "Новости во хуманата репродукција 2014" (Меѓународен симпозиум) во Београд, Србија, во организација на Здружение за хумана репродукција - Србија (во соработка со Здружение за хумана репродукција - Црна Гора)

Болница Плодност Битола