Болница Плодност редовен посетител на конгреси за репродуктивна хирургија

Болница Плодност редовен посетител на конгреси за репродуктивна хирургија

Докторите од Болница Плодност од Битола редовно вршат посети и учество на семинари, контреси и симпозиуми насекаде во светот. Со тоа се врши размена на искуства, дискутирање на одредени теми со врвни докажани специјалисти во сите области на репродуктивната хирургија. Со тоа се врши обука на кадар, учење на нови техники и донесување на нови технологии во нашата болница. др.Таше, др.Владимир и др.Христијан се редовни посетители на вакви конгреси. Поради тоа Болница Плодност бележи одлични успешни резултати и успеси во ИВФ и репродуктивната хирургија.

Ви прилог е дадена галерија од посета на конгрес на  др.Таше, др.Владимир и др.Христијан:

Uncategorized @mk