Болница Плодност добитник на наградата 4ти Ноември

Болница Плодност добитник на наградата 4ти Ноември

Специјалната болница Плодност добитник на наградата 4ти Ноември доделена од Општина Битола. Оваа награда за нас представува уште еден доказ за нашата успешна работа, како и дополнителен мотив за понатамошни успеси. Благодариме за честитките и уверуваме дека ќе ја оправдаме дадената доверба.

 

Болница Плодност Битола