Болница Плодност во емисијата ГРАД на ТЕРА ТВ

Болница Плодност во емисијата ГРАД на ТЕРА ТВ

Болница Плодност во емисијата ГРАД на ТЕРА ТВ. Во емисијата гостуваат нашите доктори др.Владимир Поповски - специјалист гинеколог акушер, прим.др.Трајан Ивановски - Aнестезиолог-реаниматолог и др.Олгица Николовска - специјалист педијатар.

Болница Плодност Битола