Доделена акредитацијата за 5 год на Болница Плодност Битола

Доделена акредитацијата за 5 год на Болница Плодност Битола

Денес на денот на здравјето Болница ПЛОДНОСТ Битола доби големо признание од страна на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствени установи во Република Македонија која го додели сертификатот за акредитација од 5 години на нашата болница. Ние сме првата приватна болница која што ја добива оваа акредитација во максимален период (5 години).

Прочитај повеќе

Најсовремени операциони сали

ИВФ Центар за асистирана хумана репродукција со нависок процент на успешност

Висококвалификуван медицински персонал

Добродојдовте на веб порталот на Болница Плодност, место каде вашите желби ќе станат реалност

Болница Плодност ... Наша мисија

ПЗУ Специјална Болница по гинекологија и акушерство, Центар за ИВФ и асистирана хумана репродукција обезбедува сеопфатна грижа за сите општи гинеколошки проблеми, дијагностички, биохемиски и радиолошки услуги, ИВФ-оддел, породување, пре и постнатална нега, грижа за новородените како и специјализирани совети во областа на здравјето на жената, на ниво на секундарна и специјалистичко-консултативна здравствена заштита.

Повеќе ...

ИВФ Центар за хумана асистирана репродукција

Ние во специјалната болница “Плодност“ Битола веруваме дека лечењето на неплодноста започнува со превенцијата. Рана детекција на проблемот кој е причина за неплодноста значи брз успех.

Во нашиот IVF оддел нудиме професионална нега со примена на најновите техники и технологии за лечење на неплодноста и репродуктивните заболувања. Со години наназад нашиот IVF оддел е лидер со најголем процент на успешност во IVF процедурите. Ние нудиме насоки, поддршка и третман кој ви е потребен за да ги надминете предизвиците и да го реализирате Вашиот сон да станете родители.

ИВФ Центар

Најдобрите доктори специјалисти се во Болница Плодност

Нашата болница ги задржува највисоките стандарди на совршеност благодарение на долгогодишното искуство и квалитетот на нашите стручњаци.

Медицинскиот персонал во нашата болница е гордост во обезбедување не само на најдобра медицинска нега, туку и лично внимание и доверливост за секој пациент и неговите потреби.

ПЕРСОНАЛ
БМИ Калкулатор - BMI Calculator

БМИ Калкулатор - BMI Calculator

Body mass index (BMI) или индексот на телесна тежина (ИТТ) претставува статистичка пресметка кај луѓето која ја споредува телесната тежина со телесната висина ...

БМИ Калкулатор - Пресметај
ЛОКАЦИЈА

ЛОКАЦИЈА

Нашата локација се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци) .За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

Локација на поголема мапа
Календар за девојки

Календар за девојки

Со помош на календарот за девојки можете да го пресметате вашиот наплоден период и да ја дознаете датата на Вашиот пороѓај.

Календар за девојки - Пресметај